11 Ağustos 2011 Perşembe

Parfümlerde İnanılmaz İndirimler((cosmostore.com))

Geçenlerde www.cozmostore.com diye bir siteye rastladım,Burberry,Gucci,Armani gibi pek çok ünlü markanın bilindik parfümlerini inanılmaz indirimlerle satışa sunuyor.Bazı parfümlerin yanında hediye olarak Chanel gibi ünlü markaların oje,ruj gibi kozmetik ürünleri de hediye ediliyor.Bir de buna ek olarak tüm parfümlerde MAC ürünleri kampanyası yapmışlar.Bazı parfümlerin yanında ruj,maskara,göz kalemi gibi MAC kozmetik'in ürünlerini hediye olarak veriyor.Eğer 200 TL üzeri alışveriş yaparsanız içi türlü türlü makyaj malzemeleri dolu bir MAC kozmetik çantasına sahip oluyorsunuz.
Fiyatlar için misal olması bakımından söylüyorum;Chanel Chance 100ml. ve Chanel 475 kırmızı renkli oje,85 TL bunun yanısıra MAC fondöten,ruj,eyeliner,far,allık yada rimel seçme hakkınız oluyor.

Ürünlerin bu kadar piyasa fiyatının altında satılması elbette şüphe uyandırıyor,orjinal midir,hasarlı mıdır,tester mıdır gibi sorular canlanıyor kafamızda.14 gün içerisinde iade hakkı tanınmış ama bu iade hakkı kullanılmamış ürünler için geçerli.Bu sebeple siteden alışveriş yapmadığım için birşey diyemeyeceğim.
Ama eğer siz alışveriş yaptıysanız yada yapacaksanız,yaptığınız alışveriş hakkında yorum yaparsanız,orjinal üründür-değildir,gibi...Bana yorumlarınızı iletirseniz çok memnun olurum.Bende alışveriş yapmayı düşünüyorum ama şuanda ihtiyacım yok,hem de güvenemediğimden bu konuda deneyimli olanlara ihtiyacım var :))
Sevgiyle kalın...

10 yorum:

  1. bu kadar uygun fiyatlı olabilir mi? :S ben pek inanmadım ama deneyimli birinin yorumlarını merak ediorum :)

    YanıtlaSil
  2. bende çok merak ediyorum belki oradan alışveriş yapanlar vardır.özellikle orjinal olmama durumundan korkuyorum ama orjinalse çok çok iyi fiyatları

    YanıtlaSil
  3. ben coco mademoiselle chance chanel ve christion dior hypnotic poison aldım arkadaşlar dün elime ulaştı ürünler orjinal ve bi çanta dolusu mac ürünü geldi 200 tl olduğu için sipariş. ve bu seçtiğim parfümlerin yanında da ayrıca mac ürünü seçtim bence bu fırsatı kaçırmayın kızlar

    YanıtlaSil
  4. şaka gibi süper ya bende sipariş edeyim madem

    YanıtlaSil
  5. 'seker' ödemeyi kapıda UPS'e yapıyorsun dimi, sipariş vericem ama cesaret edemedim. kredi kartında bir sorun oluyor mu?

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar bu blog u görmeden önce info@cozmostore a mail atmıştım. Şimdilik sadece UPS'e kapıda nakit olarak ödeme yapılıyormuş. Anlicanız para peşin kırmızı meşin:)

    YanıtlaSil
  7. E daha da güzelmiş o zaman,internetten siteleri hackleyip kredi kartı şifrelerini öğrenebiliyolar,kapıda ödeme iyimiş.Ben hiç sipariş etmedim de CRNKRT sen sipariş etceksen sonra bide ürünler sana geldikten sonra orjinal mi değil mi diye yorum atsana buraya.

    YanıtlaSil
  8. ben kapıda peşin ödedim hem mac ürünlerini hemde parfümleri kullanıyorum hatta ikinciye bile sipariş vermeyi düşünüyorum :))

    YanıtlaSil
  9. bu siteden başka parfüm alan var mı acaba?

    YanıtlaSil
  10. bu cozmostore sitesi pek guven vermedi bana,parfumler orjinal sisede sahte dolum olabiilir bence mac urunlerinin de sahtesi olabilir bilmiyorum.internette o kadar baktim bu site hakkinda burdan baska bir yerde ne olumlu ne olumsuz bir yorum var ve bu cok tuhaf..acaba satin alan varsa urun kalitesi hakkinda bnirseyler yazabilir mi?

    YanıtlaSil