8 Ağustos 2011 Pazartesi

Junaid Kozmetik,Kozmetiğe Farklı Yaklaşımlar...

Bilindik markalardan sıkılan,hep aynı tarzda kozmetik ürünlerinden bunalanlara müjde.Kozmetik piyasasına yeni bir kan giriyor :)) Her ne kadar firma 1910 dan beri faaliyet göstermesine rağmen Türkiye piyasasına yeni giriyor.Şuanda sadece İstanbul'da bazı büyük alışveriş merkezlerinde standlarda ürün satışı şeklinde piyasaya girmiş durumda.Parfüm,esans,katı parfüm,parfümlü vücut jelleri var.
Parfümleri elbette tanınmış markalar kadar komplike ve kaliteli değil ama klişelerden sıkılanlar için birebir.Ayrıca ambalajları çok sükseli :)) Arapların tipik lükse,şatafata düşkün ruhlarını yansıttıkları ürünler.
Ama önyargılı olmayın hiç de öyle hacı yağı tarzında aşırı ağır,klişeleşmiş ürünler değil,hatta beklediğimden çok çok modern yorumları var tüm kokularda.
Hele simli vücut jellerine bittim hepsi birbirinden güzel.Özellikle simli vücut jelleri müthiş,cildi yumuşacık yapıyor,simli simli parlatıyor,hem de çok güzel kokuyor.Parfüm sıkmaya gerek bile kalmıyor.Bazı parfümlerinin jel kremlerini yapmışlar aynı parfümleri gibi kokuyor,tek farkı alkolsüz olmaları.
Özellikle Ramazan ayında bu konuda hassas olan insanlar var,vücuda alkol alınması konusunda...Alkol kullanılmasa bile cilt tarafından emildiği için aslında farkında olmadan parfüm kullanırken de alkol alıyoruz vücudumuza.Artık o kadarı da dine uygun mudur değil midir bilemem ama özellikle bu konuda hassas olan,ama hoş kokmaktan vazgeçemeyen kişiler için,esans,katı parfüm,jel parfüm çeşitlerini tavsiye edebilirim.
Yalnız bu ürünler sadece İstanbul Avrupa yakasında bazı büyük alışveriş merkezlerinde satılmakta o yüzden herkese ulaşabilmesi açısından olumsuz bir durum :((


Denemek isteyen olursa bir adet katı parfüm elimde var satışa sunduğum,    ilgileniyorsanız buraya tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder