18 Temmuz 2011 Pazartesi

Oriflame Satış Danışmanı Olmak İsteyenler

Aslında bir çoğumuz düşünürüz böyle bir iş yapsam nasıl olur,mesela Oriflame satış danışmanı olsam,para kazanabilir miyim,ben bu işi yapabilir miyim,satış yapma işini becerebilir miyim,her ay belirli bir kotada satış yapmam gerekir mi.... gibi sorular canlanır kafamızda ve bir şekilde bu merakımızı baskılarız ya da bir şeyler öğrenmeye çalışırız.

Bu durumda iki olasılık vardır,
İlki öğrenmeye çalışır,dener,araştırır,bizim gibi danışmanlardan fikir edinir,tecrübelerini paylaşmalarını ister,işe sarılır ve ciddi anlamda yüksek bir gelir elde edebilir(3000-5000 TL gibi).Bu geliri elde ederken yükselme şansı yakalar,ücretsiz olarak çeşitli yurtdışı-yurtiçi gezilerine,etkinliklere katılma şansı yakalayabilir,yeni insanlarla tanışır,eğlenir aynı zamanda bakımlı ve güzel bir görünüme sahip olur.Ancak tabii ki bu anlattıklarım emeksiz,hiç çalışmadan,hiç azmetmeden olacak şeyler değildir.Ama çabalandığı takdirde ilk bakışta imkansız gibi görünse de imkansız değildir.Bu şekilde gelir elde eden ve başka artı değerleri elde eden danışmanlar vardır.


İkinci olasılıkta ise,çabasına oranla bir gelir elde eden,aynı zamanda danışman olmanın avantajıyla tüm ürünleri minimum %30 indirimle alır,kampanyalı ürünleri takip ederek ve elinde bulundurup stok yaparak,daha sonraki katalog dönemlerinde o ürünleri satarak da gelir elde edebilirler.


Oriflame'de belirli bir miktarda satış yapılması zorunluluğu yoktur.
Hatta satış yapılması zorunluluğu da yoktur.Sadece kendi kullanımları için danışmanlar indirimli fiyatlarla alışveriş yapabilirler.


Bu iki durumda da hiçbir kaybetme,olumsuzluk olmadan pozitif kazanımlar elde etmek isteyen,aramıza katılmayı isteyenleri bekliyoruz.



Oriflame size para kazanmanın üç yolunu sunar:
1. Oriflame ürünlerini indirimli alarak para kazanın.
2. Kataloğu göstererek yaptığınız satışlardan para kazanın.
          3. Başkalarını da davet ederek, beraberce para kazanmak için bir takım kurun.

         
21 Temmuz'a kadar katılım ücreti sadece 20 TL olup,yeni kaydolanlar için 3 aylık Hoşgeldiniz Programı bulunmaktadır.Kayıt ücretiniz ilk siparişinize eklenir.
Bu dönemki hoşgeldiniz programı sürecinde 
1.adımda siparişini 100 BP'ye tamamlayan danışmanlarımız için 40TL'lik herhangi bir ürünü yalnızca 5 TL'ye 2.adımda 50TLlik,
3.adımda ise 60TL'lik bir ürünü 5 TL'ye alma hakkı kazanırlar.

Katılma şartları;

18 yaşını doldurmuş olmak.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.



Kaydolmak yada daha ayrıntılı bilgi almak isteyen,soruları olanlar,
oriflame91@hotmail.com adresine soru sorabilir,bilgi alabilir ya da kayıtlarını yaptırabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder