15 Eylül 2011 Perşembe

Profesyonel Göz Makyajı Yapamam Diyenler

Geçenlerde internette bir reklam gördüm profesyonel göz makyajı için tek kullanımlık hazır göz farı bantları var.
Bunlara benzer bantları daha önce de Sephora'da falan görmüştüm ama bu kadar farklı renk,çeşit yoktu.


Yani her zaman yapılacak kadar ekonomik ürünler olmadıkları kesin,ama homojen bir makyaj yapamam,iki tarafa da eşit bir şekilde far uygulayamam,özel günlerde de makyaj için ayrıca bir dolu para veremem diyenler için ideal.
Hemde her göz rengine uygun olabilecek renk çeşitleri olması hoşuma gitti bir de tek bir model değil,mesela benim önceden gördüklerim tek bir modelin farklı renkleriydi ama bunlarda renklerin yanısıra farklı modeller de var.Böylece farklı göz şekillerine de uygun makyaj uygulaması sağlanabilir.
Bilirsiniz zaten gergin olduğunuz bir özel günde bir de daha önce hiç sizin yüzünüze makyaj yapmamış birinin,profesyonel,bu işte uzman bile olsa zaman zaman makyaj yapmayı beceremediği,sizin de içinize sinmediği,silip tekrar tekrar yapmak zorunda kaldığınız durumlar olmuştur ya da olabilir işte bu durumlar için can kurtarıcı olduğunu düşünüyorum.

Bunlar COLORON isimli Amerikan markasının ürünleri,Ayrıntılı bilgi için tıklayınız lütfen :))

Not: Ben hiç sipariş etmedim,ürünlerle ilgili herhangi bir bilgim yok ama iyi bir fikir olabileceğini düşündüm ve sizlerle paylaşmak istedim,bunlarla ilgili deneyimleri olanlar yorum yaparlarsa yararlı olabilir...

3 yorum:

  1. Değişik bi fikir aslında ama fiyatlarını gördükten sonra tek kullanımlık olduklarını düşünerek pekde cazip gelmedi :) Bloğunuz hayırlı olsun bu arada :)

    YanıtlaSil
  2. Evet işte bende ilk öyle düşündüm ama mesela hep olur bir düğün bir nişana giderken mesela kuaförün istediğiniz makyajı yapamaması hep sıkıntı olur,düzelteyim derken makyaj iyice bozulur falan...

    YanıtlaSil
  3. Evet söylediğiniz durumlarda resmen bi kurtarıcı görevi görebilir :)

    YanıtlaSil